Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σετ εξοπλισμού κατασκόπων - μικρο ακουστικό και πομπός κρυμμένα σε ένα πορτοφολι

Με αυτό το σύνολο του εξοπλισμού κατάσκοπος, η οποία περιλαμβάνει ακουστικά και πομπό, βολικά κρυμμένα σε απλο πορτοφόλι, μπορείτε να λάβετε με επιτυχία τις πληροφορίες, ακόμα και όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε GSM επικοινωνίας. Χρησιμοποιεί την περιοχή συχνοτήτων των 400 Mhz.

Τι πρέπει να κάνετε για να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό κατασκόπων αυτού του είδους είναι το θέσουμε απλά το ακουστικό στο αυτί σας. Το πορτοφολι είναι εξοπλισμένο με μια κεραία και το πηνίο επαγωγής για τη σύνδεση με το ακουστικό. Όσο πιο κοντά ειναι το πορτοφολι και του ακουστικού, τόσο πιο ισχυρή θα είναι ο ήχος.

Ο δέκτης τοποθετηθεί στο πορτοφολιο έχει δύο συχνότητες. Έχουν επιλεγεί από τη μεταγωγή του μικροδιακόπτη. Δείτε ποια είναι η θέση είναι το κλειδί και να ρυθμίσετε τον πομπό στην ίδια συχνότητα. Αυτό γίνεται πατώντας το κουμπί SCAN και να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο.

Στη συνέχεια, πατώντας CH + και CH-συντονίσετε την επιθυμητή συχνότητα. Όταν η συχνότητα είναι ρυθμισμένη προς την πλευρά του Τύπου και του ραδιοφώνου μιλήσει. Η μέγιστη απόσταση μεταξύ του πομπού και του δέκτη είναι σε απόσταση 1000 μέτρων γραμμή της όρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news

Blogroll

About

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων