Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ερώτησης για συσκευές κατασκοποιας: πιος έχει ανάγκη απο GPS?

Σας έχει περάσει απο το μυαλό πως η ντετέκτιβ και η ειδικές δυνάμεις στρατού βρίσκουν κάποιο ύποπτο εγκλημάτων?Η αλήθεια είναι,οτι εδώ το βασικό ρόλο παίζει το GPS,η Global Position System,η το σύστημα που ξέρει που βρίσκετε ο καθένας μας.Υπάρχουν και άλλη τρόποι,αλλα αυτός είναι ο βασικός.Αυτο το σύστημα είναι φτιαγμένο με βάση των δορυφόρων που γυρνάνε γύρω απο την γη,και δεκτές που υπάρχουν σε διάφορα σημεία στον κόσμο,που δεχουνται το σήμα  μετατρέποντας το σε συντεταγμενες.

Πολλα απο τα καινούργια τηλέφωνα έχουνε ενσωματωμένο GPS chip,τα οποία είναι εκει πάνω απο ολα για να βρείτε το δρόμο σας αν χαθειτε,η να βρείτε το κινητο σας αν το κλέψουν.

Υπάρχουν πολλές άλλες συσκευές που έχουν GPS.Όπος η σιγαστηρες και τα τρακερ,που είναι πολλυ χρήσιμα αν θέλεις να μάθεις με ποιον και που βγαίνουν τα παιδιά σου,ας πούμε.Και το καλύτερο,υπάρχουν σε συσκευές που δεν θα τα πάρει χαμπάρι κανείς,όπος ρολόι,κινητο κ.α.

Αλλα ποιοι είναι η άνθρωποι που μπορούν να χρησιμοποιηουν αυτο το σύστημα,είναι νόμιμο,η είναι μόνο για την αστυνομία και το στρατό?Όχι,όλοι πλέον μπορούν να το χρησιμοποιηουν,και στο Ίντερνετ υπάρχει και online προγραμα,που μπορει να σας δείξει που βρίσκεται κάθε τι,που θέλετε να παρακολουθήσετε.Βέβαια πρώτα θα πρέπει να αγοράσετε τη συσκευη τους.
Όπος είπαμε,πολλυ χρησιμοποιούν το GPS.Απο την άλλη,η άνθρωποι που έχουν υποψία ότι τους παρακολουθούν,πάντα μπορούν να πάρουν GSM σιγαστηρα,που μπλοκάρει τα σήματα των κινητών,αλλα και του GPS tracker.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news

Blogroll

About

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων